Trillingsmeting 


Meten is weten

 

Trillingsmeting


Een trillingsprognose geeft u een indruk binnen welke straal van de werkzaamheden trillingen tot schade aan omliggende belendingen kunnen leiden. Op basis van de uitkomst van de trillingsprognose kunt u bepalen of en waar u trillingsmetingen wilt uitvoeren.

Op basis van uw eigen ervaring of om omwonenden gerust te stellen kunt u uiteraard besluiten om een trillingsmeting uit te voeren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Onze trillingsmeters meten conform de SBR richtlijn en informeren u per SMS bij een eventuele overschrijding van de vooraf ingestelde grenswaarde.

Wilt u meer informatie? Of wilt u graag een (spoed-) offerte? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met 0164 – 24 00 00.

Bestel hier een trillingsmeting

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Trillingsprognose.nl


Trillingsprognose.nl is een initiatief van Quattro Expertise en Spotzi. Beide partijen hebben ruime ervaring met het maken van trillingsmetingen en het inschatten van schade door trillingen. Uit deze samenwerking is een innovatieve tool ontwikkeld om snel en accuraat (ook met spoed) een trillingspredictie uit te voeren.

Meer over Trillingsprognose.nl

custom term papers cheap