Trillingen bij Damwanden


Het gebruik van trilblokken is een goede manier om damwanden en heipalen op een effectieve manier in de grond te plaatsen. Dit gebeurt door met een (verticale) trillende beweging de grond los te maken en daardoor kan de grondweerstand worden verminderd om uiteindelijk een damwand of heipaal in de grond te krijgen. Dit gebeurt vaak met een hoop trilkracht, die tot in de wijde omgeving gevoeld kan worden, en in het ergste geval, schade kan aanbrengen aan omliggende gebouwen/bouwwerken. Dan is het verstandig om voor het plaatsen van damwanden/heipalen een inschatting te maken van mogelijke schade die door trillingen veroorzaakt kunnen worden.

Wilt u meer informatie over onze Trillingsprognoses? Of wilt u graag een (spoed-) offerte voor een trillingsprognose? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met 0164 – 24 00 00.

Bestel hier een trillingsprognose   Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

Recente projecten


Deurganckdoksluis

Deurganckdoksluis

A50

A50

Catharinabrug - Leiden

Catharinabrug - Leiden

Over Trillingsprognose.nl


Trillingsprognose.nl is een initiatief van Quattro Expertise en Spotzi. Beide partijen hebben ruime ervaring met het maken van trillingsmetingen en het inschatten van schade door trillingen. Uit deze samenwerking is een innovatieve tool ontwikkeld om snel en accuraat (ook met spoed) een trillingspredictie uit te voeren.

Meer over Trillingsprognose.nl

need help with term paper